HTML

Kocsi

Friss topikok

  • András Abonyi: Sziasztok! Vettem egy 2010-es Turánt, Németországból behozottat, de nincs magyar nyelvű könyvem ho... (2014.08.14. 12:07) Volkswagen
  • jozskapetya: itt is egy Audit tesztelnek versenypályán www.rezulteo-gumi.hu/uj-abroncsok/bridgestone-potenza... (2013.06.24. 14:23) Audi

Címkék

Autó és autós felszerelés (téligumi, riasztó, GPS, radardetektor, stb.)

2013.05.27. 07:23 SzaSa

Hyundai

Címkék: Hyundai

Dél-Korea legnagyobb autógyártó vállalatát, a Hyundai Motor Co.-t 1967-ben alapították. A dinamikusan fejlődő cég 2010-ben már csaknem hatmillió járművet exportált: személyautókat, teherautókat, buszokat. Ezzel a világ 4. legnagyobb autógyártó csoportja lett abban az évben. Három dél-koreai üzemet működtet, ezek közül az ulszani a világ legnagyobb autógyára, emellett a világ számos országában megtalálhatók létesítményei.

hyundai-elantra.jpg

Modellek

Hyundai-i20.jpgÚj i20 - Divatos, agresszív megjelenésű személyautó. Dinamikus, ugyanakkor könnyen vezethető. Belső tere tágas, kényelmes, dekoratív, elegáns kialakítású. A be- és kiszállás könnyű. A körkörös kilátás kellemes élményt nyújt. Vezetőülése gyakorlatilag bármilyen testalkathoz tökéletesen beállítható. Az utasok védelméről 8 légzsák, elektronikus menetstabilizáló program (ESP) és blokkolásgátló rendszer (ABS) gondoskodik. Csomagtere 295 literes és az ülések lehajtásával tovább bővíthető.

Új i30 - Három üzemmódban vezethető ez a dinamikus és agresszív megjelenésű kompakt autó: normál, sport és komfort. Hét légzsákból álló rendszer és ESP gondoskodik a biztonságról. Utastere kényelmes, csomagtere tágas: 378 literről 1316 literre növelhető. Vezetőülése motorosan állítható.

Új i30 wagon - Az i30 kombi dinamikus, takarékos, biztonságosan vezethető. 7 légzsák és ESP védi az utasokat. 528 literes csomagtere az ülések lehajtásával 1642 literre bővíthető.

Elantra - Dinamikus, elegáns, kecses formavilágú, mindemellett takarékos kompakt autó. Utastere tágas, kényelmes. Hatfokozatú automata vagy manuális sebességváltóval rendelhető. A védelemről ESP és hat légzsák gondoskodik. A kellemes közérzetet kétzónás klímaberendezés segíti elő: a két oldal hőmérséklete külön szabályozható.

i40 - Európai formavilágú, kecses megjelenésű, takarékos családi autó. Utastere kényelmes, kifinomultan elegáns - prémiumkategóriás elektromos berendezésekkel és burkolattal ellátott. ISOFIX gyermekülések beszerelhetők. Különösen biztonságos: ESP, sávbantartó rendszer (LKAS) és 9 légzsák gondoskodik a védelemről. A hátsó ülések síkba és osztottan is dönthetők. Csomagtere így különösen tágas: 1719 literre növelhető.

Veloster - Dinamikus, praktikus, sportos profilú crossover autó. A vezetést hatfokozatú manuális vagy automata, dupla kuplungos sebességváltó, ESP, visszagurulásgátló, vészfékrásegítő rendszer segíti. 3 ajtós kivitelben készül: egy a vezetőoldalon, kettő az utasoldalon.

hyundai_veloster.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr455316837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása