HTML

Kocsi

Friss topikok

  • András Abonyi: Sziasztok! Vettem egy 2010-es Turánt, Németországból behozottat, de nincs magyar nyelvű könyvem ho... (2014.08.14. 12:07) Volkswagen
  • jozskapetya: itt is egy Audit tesztelnek versenypályán www.rezulteo-gumi.hu/uj-abroncsok/bridgestone-potenza... (2013.06.24. 14:23) Audi

Címkék

Autó és autós felszerelés (téligumi, riasztó, GPS, radardetektor, stb.)

2013.05.04. 07:00 SzaSa

Honda

Címkék: Honda

A világ hatodik legjelentősebb autógyártó vállalatának története valamikor az 1930-as években kezdődött. Az alapító, Soichiro Honda gyára ekkor kezdett présöntött dugattyúgyűrűket előállítani. Cége hamar fellendült, de a háború alatt fokozatosan átvette a Toyota, majd a lerombolták a bombázások. A háború után nagy szükség volt Japánban járművekre. 1948-ban megalapították a Honda Motor Company-t. Motorkerékpárokat, háromkerekűeket gyártottak az első években. Az első sorozatgyártású négykerekű 1963-ban gördült ki a gyár kapuján.

hondat360.gif

Honda modellek

A Honda vállalat a motorkerékpárokon és személyautókon kívül csónakmotorokat, kisgépeket is gyárt. Fűnyírókat, robotfűnyírókat, traktorokat, fűkaszákat, kapálógépeket, szivattyúkat, generátorokat, hómarókat és kéziszerszámokat. A skála széles. Mi most csak a legújabb személyautó modelleket tekintjük át.

jazzhybrid.jpgJazz - Fiatalos, modern megjelenésű kisautó. Utastere praktikus, jól variálható. Bőrkárpittal is megvásárolható. A padló alatti tárolórekesszel együtt a csomagtere 399 literes. Az ülések lehajtásával ez 1320 literre bővíthető. Az új Jazz Hybrid káros anyag kibocsátása elenyészően kicsi. Fogyasztása 4,5-5,6 liter 100 kilométeren.

5 ajtós Civic - Karakteres megjelenés és kiváló teljesítmény jellemzi. Utastere jól variálható, ahogy ezt a Hondától már megszokhattuk. 4,7-6,7 liter mindössze a fogyasztása 100 km-en.

4 ajtós Civic - Áramvonalas, dinamikus vonalvezetésű autó. Formájából adódóan fogyasztása kicsi: 5,6-8,8 l/100 km. Maximális sebessége 200 km/h. Utastere kényelmes, ergonomikus kialakítású.

Insight - Kis fogyasztású, 5 ajtós hibrid autó. Benzin-elektromos meghajtásának köszönhetően igen takarékos. Káros anyag kibocsátása kicsi. Fogyasztása 4,1-4,4 l/100 km.

CR-Z - 2 ajtós, páratlan vezetési élményt nyújtó hibrid kupé. Sebességváltója manuális, 6 fokozatú. Normál, Sport és Econ (takarékos) üzemmódban is vezethető. Fogyasztása 4,7-6,1 l/100 km.

Accord - Fejlett technológia, tökéletesített futómű és erőteljes dízelmotor jellemzik. Fogyasztása 100 kilométeren  5,6-9,0 liter. 4 ajtós. Váltója ennek is 6 fokozatú, manuális. Maximális sebessége 215 km/h.

Új CR-V - Elődjénél kisebb, praktikus, kifinomult 5 személyes családi autó. Utastere jól variálható. Hátsó üléssora a padlóba süllyeszthető, aminek következtében csomagtere 1669 literesre növelhető. 2 és 4 kerék hajtású változatban, valamint benzin és dízelmotorral rendelhető.

ujhondacr-v.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr565260440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása