HTML

Kocsi

Friss topikok

  • András Abonyi: Sziasztok! Vettem egy 2010-es Turánt, Németországból behozottat, de nincs magyar nyelvű könyvem ho... (2014.08.14. 12:07) Volkswagen
  • jozskapetya: itt is egy Audit tesztelnek versenypályán www.rezulteo-gumi.hu/uj-abroncsok/bridgestone-potenza... (2013.06.24. 14:23) Audi

Címkék

Autó és autós felszerelés (téligumi, riasztó, GPS, radardetektor, stb.)

2013.03.08. 18:07 SzaSa

Suzuki

Címkék: autó kisautó Suzuki

A japán multinacionális céget alapítója, Michio Suzuki 1920. márciusában vezette be a tőzsdére Suzuki Szövőszékgyártó Vállalat néven. A szövőszékpiac pár évtized alatt telítődött, ezért szükségessé vált a termékpaletta bővítése. Első járműipari fejlesztése egy kis segédmotor kerékpár volt 1952-ben. A Suzuki Motor Corporation nevet 1954-ben vette fel a vállalat. A első Suzuki - egy Suzulight nevű kisautó - 1955-ben gördült ki a gyár kapuján. Bár a gyártás fő irányvonalát a kisautók képezik, a Suzuki előállt az idők során nagyobb modellekkel és terepjárókkal is.
1981-től a Suzuki együttműködésre lépett a General Motors, az Isuzu, majd a Maruti vállalatokkal. 1991-ben hazánkban, Esztergomban alapított autógyártó üzemet.

suzuki_gyar_7_medium.jpg

Modellek

alto.jpgAlto - Fogyasztása vegyes üzemmódban 4,4 liter 100 kilométeren. Fürge, biztonságos, csendes, könnyen kezelhető városi kisautó. Csomagtere a hátsó ülések előredöntésével 367 literre növelhető.

Splash - Egyedi karakterű városi kisautó. 2009-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Swift - Az új Swift biztonságos, kényelmes, fürge, kompakt kisautó.

Swift Edition20 - Az esztergomi Suzuki gyár 20 éves évfordulója alkalmából bemutatott, biztonsági és kényelmi extrákkal felszerelt ünnepi változat.

Swift Sport - Az új Swift modell sportos változata. Nálunk csak 3 ajtós kivitelben kapható.

SX4 - Sportos, masszív karosszériájú, ideális családi autó. Az "S" a Suzuki névre utal, az "X" az autó crossover jellegére, a "4" pedig az összkerék meghajtásra.

Új SX4 - C kategóriás crossover családi autó. Csomagtere 430 literes.

Jimny - Sportos, terepen és városban is jól használható. 3 és 5 ajtós változatban gyártják.

Grand Vitara - Terepen és a városi közlekedésben egyaránt megállja a helyét. Ez a típus is 3 és 5 ajtós változatban kapható.

Kizashi - Letisztult formavilág és elegancia jellemzi luxuskivitelben. Az USA-ban az ütközési teszteken 5 csillagot szerzett.

grandvitara.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsi.blog.hu/api/trackback/id/tr235123438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása